Choose your region
Kontakt
KONTAKTIRAJTE NAS
Obavezna polja su označena sa *.
KONTAKT | HRVATSKA
Menu
  • Raineo_image
  • raineo

Pipelife je jedan od vodećih svjetskih dobavljača plastičnih cijevnih sustava, trenutno prisutan u 26 zemalja.

Novosti

Nova pravila zbog Corona virusa!

Nova pravila zbog Corona virusa!

Poštovani kupci i poslovni partneri, donesena su nova pravila prema Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 19.03.2020. VIŠE INFORMACIJA...

Novi proizvod

MASTER 3+ (Cjenik)

MASTER 3+ (Cjenik)

MASTER 3 PLUS je najsuvremeniji sustav cijevi i pribora za cijevi, dizajniran i proizveden kako bi se riješili svi današnji građevinski i stambeni izazovi. Kombinira izvrsnu krutost i veliku težinu s natprosječnom debljinom stjenke . Također sadrži oznaku dubine utora. Kao rezultat,nudi učinkovitu zvučnu izolaciju i omogućuje jednostavnu i pouzdanu instalaciju.

Istaknuti proizvod

STORMBOX (Katalog)

STORMBOX (Katalog)

Odvodnja i drenaža oborinskih voda s nepropusnih površina (parkirališta, krovišta, ceste...) postaje sve veći problem u urbanim zonama a postojeći kanalizacijski sustavi ili recipijent (potok, rijeka...) nisu kapacitirani na dodatna opterećenja, te nisu u mogućnosti primiti velike količine vode u kratkom vremenskom intervalu. Za takve situacije Pipelife nudi rješenje - STORMBOX.
Downloads

Downloads

Katalozi, brošure, specifikacije i upute za uporabu. U ovom području možete naći puno informacija o našim proizvodima.
Kontakti

Kontakti

Ukoliko imate pitanja ili trebate više informacija o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte. Voljeli bismo Vam pomoći!