Image picture

Klima je dio našeg života. Možete ju kontrolirati u zatvorenom.

OSIGURAJTE OPTIMALNU KLIMU PROSTORIJA TIJEKOM CIJELE GODINE

Budući da mnoge zemlje bilježe nagli porast vrućih ili hladnih temperatura, osigurajte potpunu kontrolu nad klimatskim uvjetima svog unutarnjeg prostora.

Širokim rasponom dostupnih rješenja možete osigurati da vaš dom ili objekt bude ugodan, a istovremeno jamčiti čist zrak. Na taj način stvarate sigurnije, zdravije i ugodnije unutarnje uvjete za život i rad te optimalnu unutarnju klimu tijekom cijele godine.

BEZ HLADNIH MJESTA S PODNIM GRIJANJEM

Ako upotrebljavate uobičajene metode grijanja poput radijatora, električnih grijača, ventilatora ili klima uređaja, vjerojatno ćete naići na određene nedostatke: neravnomjerno zagrijane prostorije, hladna mjesta na podu i suh ustajali zrak iznad vaše glave. To je zato što se željena temperatura obično zadržava u blizini operativnog sustava. Suprotno tome, sustavi grijanja zračenjem djeluju mnogo učinkovitije generirajući toplinu između ljudi i površina, što znači da se cijela prostorija ravnomjerno zagrijava bez isušivanja zraka.

TOPLA STOPALA ZIMI I HLADNE GLAVE LJETI

Na tržištu je dostupno mnogo sustava za grijanje i hlađenje, ali nisu svi jednaki. Često ne uspijevaju adekvatno zagrijati ili ohladiti unutarnje prostore, a skupi su za korištenje. 

Zbog toga se sve više vlasnika kuća, investitora i projektanata zgrada odlučuje za hidroničko plošno grijanje i hlađenje, koje je jednostavno instalirati, a jeftino održavati. Hidronički sustavi mogu se zagrijavati i hladiti istim cijevima cirkulirajući toplu ili rashlađenu vodu, što znači da jednim sustavom možete stvoriti savršenu unutarnju klimu.

Children Sitting On Window Seat Eating Ice Cream Sundaes

PREDNOSTI HIDRONIČKOG GRIJANJA I HLAĐENJA

Product

Pomoću prilagođene mreže hidroničkih cijevi koje odgovaraju dizajnu vašeg poda, toplina ili hladnoća zrače s površine zahvaljujući toploj ili hladnoj vodi u sustavu, što stvara ugodnu i ujednačenu temperaturu u cijelom prostoru. U usporedbi s konvencionalnim metodama grijanja i hlađenja i sustavima prisilnog zraka, hidronički sustavi su tihi i čisti te izuzetno energetski i ekonomično učinkoviti za vaš dom ili objekt.

Pritiskom na tipku možete imati potpunu kontrolu nad temperaturom vašeg unutarnjeg prostora, uz širok raspon Pipelife sustava regulacije i upravljanja, poput elektroničkih termostata s LCD zaslonom. Na taj način možete podesiti željenu temperaturu kako biste u svakom trenutku osigurali optimalne uvjete, bez potrebe za ponovnim podešavanjem.

Hidronički sustav zračenja pruža predosti u pogledu potrošnje energije i troškova, a grijanjem i hlađenjem vaših prostorija umjerenom zračenom temperaturom osigurava dugotrajnu udobnost. Na taj način možete stvoriti svoju idealnu i dosljednu unutarnju klimu tijekom svih godišnjih doba, bez prepreka ili propuha.

Sa svojim niskotemperaturnim operativnim sustavom, hidroničko podno grijanje i hlađenje idealan je izbor ako tražite održivije i učinkovitije rješenje. Sustav je kompatibilan s raznim izvorima topline, uključujući geotermalne toplinske pumpe i solarne sustave za prikupljanje.

Sa sustavom ugrađenim u pod, zid ili strop, sve se gubi iz vida, tako da vam na putu nisu opstruktivni predmeti poput radijatora. To znači da imate potpunu slobodu dizajna da svoj prostor koristite po želji.


Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit i odaberite na koji način želite da Vam se povratno javimo

Povratni poziv

Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem poziva
Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem emaila

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta