EB_Logistics_Tim Klijnsoon

Suradnja i partnerstvo su dio našeg poslovanja. Udružimo snage za najbolje rezultate.

#suradnja

Svatko od nas ima različit skup vještina i znanja. Objedinjavanje našeg znanja, vještina, iskustva i kreativnosti dat će mnogo više nego što bi jedna osoba, tim ili čak tvrtka mogli postići sami. Ono što dijelimo u kontekstu današnjih izazova su ciljevi i svrha. Svi želimo zdraviju okolinu, svi želimo poboljšati životni komfor, svi želimo osigurati i zaštititi svoju dobrobit za sada i za buduće generacije. Budimo partneri i zajedno razvijajmo naše znanje i vještine pretvarajući svrhu u izvedbu, a ciljeve u dostignuća.

Naša partnerstva

Svi su jači zajedno s partnerom - pa tako i mi. Mnoge naše inovacije rezultat su suradnje. S tehnološkim partnerima surađujemo radi povezivanja naših proizvoda i stvaranja novih rješenja. Također, redovito surađujemo sa sveučilištima i istraživačkim institutima kako bismo udružili i proširili svoje znanje

Napokon, naši najvažniji partneri su naši kupci - projektanti, instalateri, dizajneri ili krajnji korisnici. Cijenimo svaki doprinos i pomažemo našim partnerima u pronalaženju savršenih rješenja. Mnoga naša najbolja rješenja, poput Gas-Stop sustava, razvijena su u uskoj suradnji s kupcima.

People

Pouzdani instalateri, dobavljači i projektanti

Pipelife surađuje s mnogim tvrtkama vezano za projektiranje, isporuku, implementaciju ili ugradnju. Od naših partnera zahtijevamo visoke standarde pa su oni svi stručnjaci u svojim područjima i mogu vam pomoći pronaći savršeno rješenje za vaš projekt.

Pronađite pravog partnera za svoj projekt!

Pipe with 3 Lives

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta