EB_Logistics_Tim Klijnsoon

Suradnja i partnerstvo su dio našeg poslovanja. Udružimo snage za najbolje rezultate.

#suradnja

Svatko od nas ima različit skup vještina i znanja. Objedinjavanje našeg znanja, vještina, iskustva i kreativnosti dat će mnogo više nego što bi jedna osoba, tim ili čak tvrtka mogli postići sami. Ono što dijelimo u kontekstu današnjih izazova su ciljevi i svrha. Svi želimo zdraviju okolinu, svi želimo poboljšati životni komfor, svi želimo osigurati i zaštititi svoju dobrobit za sada i za buduće generacije. Budimo partneri i zajedno razvijajmo naše znanje i vještine pretvarajući svrhu u izvedbu, a ciljeve u dostignuća.

Naša partnerstva

Svi su jači zajedno s partnerom - pa tako i mi. Mnoge naše inovacije rezultat su suradnje. S tehnološkim partnerima surađujemo radi povezivanja naših proizvoda i stvaranja novih rješenja. Također, redovito surađujemo sa sveučilištima i istraživačkim institutima kako bismo udružili i proširili svoje znanje

Napokon, naši najvažniji partneri su naši kupci - projektanti, instalateri, dizajneri ili krajnji korisnici. Cijenimo svaki doprinos i pomažemo našim partnerima u pronalaženju savršenih rješenja. Mnoga naša najbolja rješenja, poput Gas-Stop sustava, razvijena su u uskoj suradnji s kupcima.

People

Pouzdani instalateri, dobavljači i projektanti

Pipelife surađuje s mnogim tvrtkama vezano za projektiranje, isporuku, implementaciju ili ugradnju. Od naših partnera zahtijevamo visoke standarde pa su oni svi stručnjaci u svojim područjima i mogu vam pomoći pronaći savršeno rješenje za vaš projekt.

Pronađite pravog partnera za svoj projekt!

Pipe with 3 Lives

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!