Vibrant color photography of beautiful aerial view French landscape viewed from Grand Colombier summit in middle of Bugey mountains, with Rhone river, vibrant green fields and Lake Bourget in Savoie. Shot from Grand Colombier mountain summit during a sunny summer day, in Bugey mountains, in Ain department not far from Jura and Savoie border near Culoz city, Auvergne-Rhone-Alpes region in France (Europe).

Biti tu za vas dio je našeg života. Iskoristite našu lokalnu prisutnost i globalni doseg.

#blizina

S prisutnošću u 24 zemalja širom Europe i SAD-a, u mogućnosti smo vam uvijek biti blizu. Na taj način možemo bolje razumjeti vaše potrebe i specifičnosti vaše zemlje, tako da projekti mogu biti napravljeni učinkovito, pouzdano i s najmanjim mogućim otiskom ugljika.

U Hrvatskoj se nalazimo od 1997. godine kada je osnovano sjedište u Karlovcu te distributivni centri u Splitu i Puli. S godinama sve više kupaca prepoznalo je našu kvalitetu proizvoda te smo se preselili u Kerestinec, a otvorili smo i prodajne centre u Osijeku, Zagrebu, Puli, Splitu i Dubrovniku kako bismo bili što bliže vama.

Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji otpadnih i oborinskih voda, drenaži i kabelskoj zaštiti. Budući da smo kao tvrtka poznati po ponudi kompletnog sustava, naše kupce osim cijevima opskrbljujemo i cjevovodnom opremom , što uključuje i nabavu svih potrebnih elemenata cjevovoda, koji nisu vlastiti proizvod.

Pipelife: vaš lokalni partner

Pipelife je prisutan u 24 zemalje u kojima imate pristup skupini globalnih stručnjaka koji su spremni zadovoljiti vaše lokalne potrebe.

U Hrvatskoj nas možete naći na 6 lokacija, u Kerestincu, Zagrebu, Osijeku, Puli, Splitu i Dubrovniku, kako bismo bili što bliže vama.

Na ovaj način možemo savršeno koordinirati dostavu proizvoda po cijeloj Hrvatskoj, isporučiti robu u kratkom vremenu i ojačati lokalno gospodarstvo.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Kraći prijevoz: brže isporuke i manje emisije

Uvijek ćemo odabrati ekološki učinkovita i ekonomična prijevozna sredstva. Zbog poslovnica po cijeloj Hrvatskoj velika je vjerojatnost da naše isporuke ne moraju ići daleko. To rezultira bržim isporukama, boljom učinkovitošću i nižim emisijama ugljika. Odaberite lokalna i održivija rješenja za svoje poslovanje.

Covers and Grates

Kada radite s Pipelifeovim pouzdanim stručnjakom ili partnerom, možete očekivati ​​jednaku kvalitetu i pouzdanost

Happy metal worker greeting his manager in aluminum mill.

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta