Road Drainage Hero Image
Road Drainage Hero Image

MOKRE PROMETNICE DIO SU NAŠEG ŽIVOTA. UČINITE IH SIGURNIJIMA.

Pipelife - Always part of your life

Sustav za drenažu

Upravljanje površinskim vodama važan je aspekt sigurnosti na cestama. Brzo otjecanje i odvodnja oborinskih voda, posebno za vrijeme obilnih kiša, zahtijeva pouzdane i učinkovite sustave odvodnje.

U Pipelifeu je naš sveobuhvatan asortiman rješenja za odvodnju cesta jednostavan, brz i siguran za ugradnju zbog laganog materijala. Valoviti dizajn čini cijevi izuzetno izdržljivima i čvrstima, dok glatka unutarnja površina omogućuje veliku protočnost. Možete birati između širokog raspona veličina, kao i okna i inspekcijskih okna.

Naravno, svi naši sustavi udovoljavaju nacionalnim, kao i međunarodnim standardima sigurnosti i kvalitete.

Warsaw Bypass S2 Road Drainage

Drenažne cijevi

Nudimo širok raspon drenažnih cijevi koje se lako i sigurno mogu ugraditi za male ceste, kao i autoceste, a mogu se primijeniti i za zgrade, gradilišta, javne prostore i mnoge druge namjene. Mnogi od naših cijevnih sustava mogu se opremiti zaštitnim tkaninama od Geotekstila kako bi se spriječilo začepljenje, a kompatibilni su s našim Raineo inovativnim rješenjem za upravljanje oborinskim vodama.

Okna

Naša robusna i vrlo otporna okna pružaju pouzdan pristup kanalizacijskim ili oborinskim sustavima za inspekciju, održavanje, čišćenje i uzorkovanje. Svojom brzom, sigurnom i preciznom ugradnjom udovoljavaju svim potrebnim zahtjevima za vanjske kanalizacijske i oborinske sustave. Oni se lako mogu povezati s našim Pipelife Pragma® sustavom i čine važan dio našeg Raineo® rješenja za upravljanje oborinskim vodama.

Covers and Grates

Poklopci & rešetke

Upotpunite svoj sustav cijevi ili okna jednakom kvalitetom i odlučite se za naše trajne i lagane kompozitne poklopce i rešetke za učinkovitu i jednostavnu ugradnju.

Pipelife video: Ugradnja Pragma sustava

Pogledajte naše videozapise o ugradnji koje nudimo za mnoge proizvode i rješenja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Raineo®

Pipelife rješenje za upravljanje oborinskim vodama svrstano u jednu riječ. Prihvaćanje, preusmjeravanje, skladištenje i infiltriranje vode nikada nije bilo tako jednostavno.

Wzmocnienia pionowe oraz system otworów  pozwalają na kontrolę wnętrza przy pomocy  kamery inspekcyjnej
Wzmocnienia pionowe oraz system otworów  pozwalają na kontrolę wnętrza przy pomocy  kamery inspekcyjnej

Sustavi i rješenja za niskogradnju

vodoopskrba-casa-ikona

Sustav vodoopskrbe

drenaza-ikona

Odvodnja otpadnih voda

kisobran-ikona

Upravljanje oborinskim vodama

plin-plamen-ikona

Plinoopskrba

kabelska-zastita-ikona

Kabelska zaštita

Pipelife rješenja za niskogradnju

Kontakt

Imate li pitanja o Pipelife proizvodu? Kontaktirajte nas i ubrzo ćemo vam se povratno javiti!

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu info@pipelife.hr ili telefonom na +385 1 3377 340. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.hr.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!