Image picture

Svatko od nas razmišlja o budućnosti. Pripremimo se i oblikujmo svoju budućnost već sada.

#budućnost

Nećemo sjediti i čekati budućnost. Klimatske promjene, zagađenje, urbanizacija, promjene iz dana u dan i društvo koje se temelji na novim saznanjima, nove tehnologije itd. Ovo su neke od najčešćih poštapalica našeg vremena.

Mi to doživljavamo kao poziv za preuzimanje budućnosti u svoje ruke. Imamo stručnost, kreativnost, partnere i nagon da predvidimo buduće potrebe i da se brzo prilagodimo nepredvidljivom.

Potičemo inovacije

Inovacija nije nužno uvijek biti na prvom mjestu, već i činiti stvari boljima . Naš odjel za istraživanje i razvoj ima vrlo jasan cilj: kontinuirano poticati ​​status quo i trajnim rješenjima predviđati buduće potrebe.

U želji da se kontinuirano razvijamo i pronalazimo inovativne ideje, 2009. godine pokrenuli smo „Ideje i više“ za zaposlenike Pipelifea da razviju svoje kreativne mišiće i potaknu inovativna rješenja za proizvodne procese, otpad, recikliranje i razvoj okoliša.

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Pipelife

Inovativna rješenja

Da bismo svoje domove i gradove učinili otpornijima, trebaju nam uistinu inovativni proizvodi i rješenja, a ne samo usavršavanja proizvoda. Stoga ćete na ovoj stranici pronaći samo inovativna rješenja koja u budućnosti unaprjeđuju naše životne uvjete.

Pipelife Smart Probe Illustration

Pametno i digitalno

Uz sposobnost iskorištavanja snage informacija, naša pametna rješenja pomažu vam da saznate više o uzrocima i posljedicama kako biste predvidjeli, spriječili i upravljali potencijalnim utjecajima od npr. klimatskim promjenama i da u konačnici poboljšate svoje usluge prema klijentima.

Potaknuti inovacijama

Pipelife svoje proizvode razvija s naglaskom na udobnost, pouzdanost, jednostavnost ugradnje i uporabe - ali prije svega sigurnost. Ta inventivnost, ne samo u proizvodnji, već i u integriranom pristupu Grupe prema dodatnoj vrijednosti, osigurava dizajn, proizvodnju i marketing visoko konkurentnih rješenja.

Pipelife-ovi članovi tima za istraživanje i razvoj dolaze iz cijelog svijeta. U kombinaciji s lokalnim timovima Grupe, Pipelife je u mogućnosti komunicirati i ispuniti zahtjeve korisnika na bilo kojem jeziku ili zemlji.

 

People

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta