devojka-navodnjavanje

Priroda je dio našeg života. Njene plodove treba uzgajati pametno i pažljivo.

Pipelife - Always part of your life

Cijevni sustavi i rješenja za sigurnije i efikasnije uzgajanje biljaka

Uzgoj biljaka osnova je naše egzistencije i stoga je iznimno važno osiguranje optimalnih uvjeta za njihov rast i razvoj. U današnje vrijeme ekstremnih vremenskih uvjeta, dugotrajnih i učestalih sušnih razdoblja te rijetkih, ali intenzivnijih oborina,  glavni izazov predstavlja ravnomjerna raspodjela vode tijekom vegetacijskog perioda. Da bi se izborili s izazovima današnjice, Pipelife nudi vrhunska rješenja preciznog navodnjavanja i pouzdanu drenažu. Povećajte prinose, poboljšajte kvalitetu usjeva, zaštitite tlo i štedljivo koristite vodu koja postaje sve dragocjeniji resurs 21. stoljeća!

Pronađite idealno rješenje za uspješan projekt navodnjavanja s nama!

Možete računati na našu uslugu i iskustvo kroz sve faze projekta – od planiranja, preko dizajna do ugradnje. Na osnovu podataka o vrsti tla, topografiji, klimi, temperaturi i količini vode potrebne za određenu biljku, Pipelife nudi najbolje rješenje za Vas!

Pipelife-sprinkler-irrigation-field

Navodnjavanje

Proizvodi i rješenja za navodnjavanje

Drip Irrigation Icon

Navodnjavanje rasprskivačima

Navodnjavanje rasprskivačima jedna je od metoda navodnjavanja kišenjem. Zahvaćena voda se kroz sustav cjevovoda pod tlakom dovodi do proizvodnih poljoprivrednih površina gdje se pomoću rasprskivača raspodjeljuje u kapljice oponašajući prirodnu kišu. 

Irregation

Lokalizirano navodnjavanje

Lokalizirano navodnjavanje predstavlja precizno i štedljivo dovođenje vode do svake biljke pomoću vrlo moderne i sofisticirane opreme. Vlaži se samo površina gdje se razvija glavna masa korijena biljke čime se istovremeno štedi voda te ograničuje rast korova. 

Stručna podrška pri svakom koraku

Pipelife-flat-drip-line-carrots-Russia
Pipelife-flat-drip-line-carrots-Russia

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu kvalitetu, uslugu i znanje

Kao međunarodni građevinski stručnjaci, zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu uslugu, kvalitetno i detaljno znanje za pouzdana i uspješna cjevovodna rješenja. Uvijek su na raspolaganju lokalni stručnjaci za vaše građevinske projekte, uz mogućnost analize projekata iz globalne perspektive. Zajedno s našim kupcima i partnerima gradimo inovativna rješenja za sigurnu i održivu budućnost.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit i odaberite na koji način želite da Vam se povratno javimo

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu info@pipelife.hr ili telefonom na +385 1 3377 340. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.hr.

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Navodnjavanje

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta