Naša priča

Činjenice i brojke o Pipelife Hrvatska

Tvrtka Pipelife - HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. osnovana je 29. rujna 1997. godine u Karlovcu, a prodajno distributivni centri otvoreni su u Splitu i Puli. Sjedište je 2010. godine preseljeno u Kerestinec, a danas imamo otvorene poslovnice diljem Hrvatske.

Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kabelskoj zaštiti.

Kao jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u Europi, tvrtka PIPELIFE je svoje prve plinovodne sustave ugradila u hrvatskoj u području Varaždinske županije još davne 1975 godine. Tada još u PVC – materijalu, da bi kasnije PE-HD, kao prikladniji materijal, nastavio prodor u toj primjeni. Tvrtka je tada postojala pod imenom SALEN-gas, a od 1988 kao PIPELIFE, čije ime je sinonim za vrhunsku kvalitetu, široki asortiman, brzu isporuku i međunarodni know-how. Od svih tvrtki, prisutnih u Hrvatskoj i bivšoj državi, mi smo jedini koji možemo reći da su naši cjevovodi, koji su postavljeni u zemlji već 50 godina, u potpunoj funkciji.

Budući da smo kao tvrtka poznati po ponudi kompletnog sustava, naše kupce osim cijevima opskrbljujemo i cjevovodnom opremom , što uključuje i nabavu svih potrebnih elemenata cjevovoda, koji nisu vlastiti proizvod.

Naša tvrtka u najvećoj mjeri zadovoljava potrebe u prvom redu građevinskih tvrtki, komunalnih poduzeća, gradskih plinara, gradskih vodovoda, veletrgovaca i dr.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Maloprodajna internet trgovina