Naša priča

Činjenice i brojke o Pipelife Hrvatska

Tvrtka Pipelife - HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. osnovana je 29. rujna 1997. godine u Karlovcu, a prodajno distributivni centri otvoreni su u Splitu i Puli. Sjedište je 2010. godine preseljeno u Kerestinec, a danas imamo otvorene poslovnice diljem Hrvatske.

Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kabelskoj zaštiti.

Kao jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u Europi, tvrtka PIPELIFE je svoje prve plinovodne sustave ugradila u hrvatskoj u području Varaždinske županije još davne 1975 godine. Tada još u PVC – materijalu, da bi kasnije PE-HD, kao prikladniji materijal, nastavio prodor u toj primjeni. Tvrtka je tada postojala pod imenom SALEN-gas, a od 1988 kao PIPELIFE, čije ime je sinonim za vrhunsku kvalitetu, široki asortiman, brzu isporuku i međunarodni know-how. Od svih tvrtki, prisutnih u Hrvatskoj i bivšoj državi, mi smo jedini koji možemo reći da su naši cjevovodi, koji su postavljeni u zemlji već 50 godina, u potpunoj funkciji.

Budući da smo kao tvrtka poznati po ponudi kompletnog sustava, naše kupce osim cijevima opskrbljujemo i cjevovodnom opremom , što uključuje i nabavu svih potrebnih elemenata cjevovoda, koji nisu vlastiti proizvod.

Naša tvrtka u najvećoj mjeri zadovoljava potrebe u prvom redu građevinskih tvrtki, komunalnih poduzeća, gradskih plinara, gradskih vodovoda, veletrgovaca i dr.

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Maloprodajna internet trgovina

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta