Pipelife Flood Mitigation Closed Full
Pipelife Flood Mitigation Open

Voda nam je potrebna za zdrav i ugodan život. Osigurajte njezino sigurno prenošenje.

Pipelife - Always part of your life

Cjevovod, linija života naše zajednice

Podzemna infrastruktura životni je temelj naše zajednice. Prenoseći pitku vodu, otpadne i oborinske vode, plin, ulje ili kablove, održava naš moderni svijet pokretnim i život sigurnim, čistim i ugodnim.

Baš kao što naše tijelo ovisi o zdravom i učinkovitom krvotoku, dobrobit naših zajednica ovisi o učinkovitim, pouzdanim mrežama infrastrukture. Ali što danas znači "učinkovit i pouzdan"? Za nas, "učinkovito i pouzdano" daleko nadilazi kvalitetu proizvoda.

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga, pružamo rješenja za trenutne i buduće izazove:

  • pružiti više uz što manju potrošnju 
  • učiniti gradove otpornijima na promjene i spremnima za budućnost 
  • povećati uvid i kontrolu
  • poboljšati sigurnost i kvalitetu mreže

Niskogradnja

Proizvodi

U Pipelifeu razvijamo infrastukturna rješenja usmjerena prema budućnosti te znanja za rješavanje i ublažavanje izazova urbanizacije, klime i zagađenja.

Potable Water

Sustav vodoopskrbe

Uspostavite mrežu pitke vode od izvora do odredišta s certificiranim sustavom vrhunske kvalitete. Steknite veću kontrolu nad mrežom i kvalitetom vode uz pomoć našeg jedinstvenog pametnog rješenja.

Wastewater

Odvodnja otpadnih voda

Ekološki prihvatljivi i dugotrajni sustavi cijevi za otpadne vode neophodni su za zdrav okoliš. Nudimo veliku raznolikost gravitacijskih i tlačnih cijevnih sustava, uključujući rješenja za pametno crpljenje, filtriranje, taloženje i još mnogo toga.

kišobran-ikona

Upravljanje oborinskim vodama

Klima se brzo mijenja i svjedoci smo prekomjernih kiša, suše i poplava. Pronađite idealno rješenje za upravljanje oborinskim vodama za prikupljanje, zadržavanje ili infiltraciju te ponovnu upotrebu vode za zaštitu od poplava i prelijevanja.

drenaža-ikona

Drenažni sustav

Pouzdani, dugotrajni drenažni sustavi naše domove i ceste čini sigurnim. Pogotovo tuneli i široke ulice poput autocesta trebaju rješenja koja pouzdano održavaju površine suhima. Pronađite svoje idealno rješenje koje će odgovarati vrsti tla, prostoru i uvjetima otjecanja.

plamen-plin-ikona

Plinoopskrba

Pouzdanost i sigurnost vrlo su važni za prijenos plina. Zbog toga su iskustvo i stručnost dobavljača posebno važni. Već desetljećima Pipelife je vodeći dobavljač plinovoda, nudimo jedinstvena rješenja za distribuciju plina, otkrivanje istjecanja i sigurnost mreže.

kabelska-zastita-ikona

Kabelska zaštita

Bilo da se radi o podmorskim, podzemnim ili nadzemnim primjenama: Unutar našeg asortimana zaštitnih cijevi pronaći ćete odgovarajući sustav zaštite za optičke kablove, električne i telekomunikacijske kablove od PE, PVC-a i protupožarnog PP-a.

Rješenja u niskogradnji

Stručna podrška pri svakom koraku

Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu
Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu kvalitetu, uslugu i znanje

Kao međunarodni građevinski stručnjaci, zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu uslugu, kvalitetno i detaljno znanje za pouzdana i uspješna cjevovodna rješenja. Uvijek su na raspolaganju lokalni stručnjaci za vaše građevinske projekte, uz mogućnost analize projekata iz globalne perspektive. Zajedno s našim kupcima i partnerima gradimo inovativna rješenja za sigurnu i održivu budućnost.

Pipelife Locations Map

Kontakt

Imate li pitanja o Pipelife proizvodu? Kontaktirajte nas i ubrzo ćemo vam se povratno javiti!

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu info@pipelife.hr ili telefonom na +385 1 3377 340. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.hr.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!