Image picture

Ovdje smo kako bismo pružili siguran, zdrav i bezbrižan život sadašnjim i budućim generacijama.

#održivost

Zajedno postavljamo temelje infrastrukture, životnu sredinu naše zajednice. Čvrsto vjerujemo da je pri tome naša odgovornost zaštititi, i naš cilj poboljšati gospodarski, ekološki i socijalni sustav za sadašnje i za buduće generacije. Ovo je sastavni dio kulture naše tvrtke. Štoviše, upravo je to zajednička svrha koja nas veže ovdje u Pipelife-u. Vodi nas u našim odlukama i postupcima i oblikuje naša rješenja.

 

Brown Trout

Održiva rješenja

Svojim cjevovodnim rješenjima tu smo da povećamo otpornost zajednica na klimatske promjene, zaštitimo prirodne resurse i omogućimo prijelaz na ekonomiju s niskim udjelom ugljika. Stvorimo zajedno sigurniji i bezbrižniji život.

ODRŽIVA PROIZVODNJA

Većina naših proizvoda može se 100% reciklirati i stalno povećavamo količinu recikliranih materijala u proizvodnji. Naše se okruženje tiče svakog od nas, zato radimo na tome da iza sebe ostavimo najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Grandfather with his grandson working in the garden,watering salads.

Društvena održivost

Naša je dužnost brinuti se za dobrobit zajednica širom svijeta. Aktivni smo u brojnim socijalnim projektima i inicijativama širom svijeta i pružamo podršku u svim regijama u kojima smo prisutni.

Svake godine povećavamo omjer reciklirane plastike u proizvodnji, istovremeno osiguravajući visoku kvalitetu proizvoda na koju se oslanjaju naši kupci.

Recycled plastic pipes by Pipelife

#održivost

Zelene inicijative tvrtke Pipelife

Naši ekološki ciljevi

Uz naš aktivni doprinos ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda, postavili smo i vlastite ekološke ciljeve.

Naš "Plan održivosti 2015-2020" predstavlja nametnutu obvezu kontinuiranog smanjenja potrošnje vode, energije i električne energije, kao i emisije CO2, istovremeno povećavajući recikliranu plastiku u našoj proizvodnji.

Ciljevi za 2020. godinu su ispunjeni i ponovno postignuti godinu dana ranije od planiranog.

E_2016_SDG_Poster_all_sizes_without_UN_emblem

Životni vijek od 100 godina

Jedan od aspekata koji se razmatraju u životnom ciklusu je vijek trajanja. Odnosi se na duljinu vremena koju proizvod može stvarno ostati u pogonu. Naši PE tlačni cijevni sustavi za primjenu plina, pitke vode i brodske primjene traju najmanje 100 godina. 

Happy good looking elderly man in a plaid shirt sits on a sofa in the living room and learns to play acoustic guitar online using a Laptop

Čuvamo zemlju od plastičnog otpada

Raste zabrinutost javnosti zbog plastike koja ulazi u okoliš. Većina pronađene plastike potječe iz nepažljivo odbačenih boca i ambalaže, ali nešto je i od ostataka iz prerađivačke industrije. Kako bi zaustavili gubitak plastike u okoliš, Plastics Europe, europsko udruženje proizvođača plastike, stvorilo je inicijativu za gubitak nula ostataka. U 2015. godini ova je inicijativa ujedinjena s globalnim programom Operacija Clean Sweep®. Neke naše proizvodne jedinice već imaju ove filtere. Međutim, SVE tvrtke Pipelife obvezale su se na ugradnju filtera tijekom 2020. godine.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta