Pipelife BIM knjižnica

Preuzmite naše BIM alate i dokumentaciju

DOBRODOŠLI. KRENIMO NA POSAO.

Ovdje ćete pronaći sve naše dostupne BIM knjižnice za MEP projektiranje i izračun unutar Autodesk Revit® i njegovih raznih dodataka. Vjerujemo u dodanu vrijednost BIM radnih procesa u digitalnom lancu opskrbe, zbog čega nastojimo našim klijentima ponuditi najfunkcionalniji i ažurirani sadržaj koji pomaže u procesima projektiranja, specifikacije i evaluacije.
 
U slučaju da vaš odabrani softver nije Autodesk Revit®, nudimo naš portfelj također i na bazi podataka MagiCAD Cloud te na bazi podataka Trimble MEPcontent.
 
Naša je vizija u potpunosti digitalizirati procese projektiranja, izgradnje i rada uz korištenje suvremenih tehnologija, osiguravajući da su naši proizvodi ispravno digitalno predstavljeni, ograničavajući ljudske pogreške u operacijama povezanim s projektom i otkrivajući pravi potencijal svega što je BIM
Engineer working late at night on a 3D model of industrial turbine from home. Remote freelancer studying prototype idea on personal computer showing cad software on device display
0Rezultati
Nije pronađen rezultat za ""

Nema rezultata

Učitavanje

Što je BIM?

Proizvođači građevinskih elemenata nastoje besprijekorno podržati BIM alate. Osnova za to je pružanje BIM datoteka proizvoda za projektante, arhitekte i građevinske tvrtke. BIM igra sve važniju ulogu u planiranju javno financiranih građevinskih projekata. U Ujedinjenom Kraljevstvu, Nizozemskoj, Danskoj, Finskoj i Norveškoj pružanje BIM podataka već je obavezno. U Njemačkoj postoji sve veća potreba za dobivanjem precizne vizualne slike zgrade u ranoj fazi procesa planiranja - uključujući sve elemente zgrade. BIM je metoda koja se uglavnom koristi u građevinarstvu za stvaranje središnjeg podatkovnog modela zgrade u koji su integrirane sve informacije o zgradi relevantne za planiranje, izvedbu i korištenje. Dobivena virtualna slika strukture, "digitalni blizanac", naziva se BIM model.

BIM obuhvaća sve informacije o zgradi uključujući strukturu zgrade (BWS), arhitekturu, MEP projektiranje, projektiranje konstrukcija, usluge u zgradarstvu (TGA), zaštitu od požara, slijed projekta, izračun količina kao i vremensku i troškovnu dimenziju.

BIM model je vrsta baze podataka koja sadrži sve geometrijske i alfanumeričke parametre i karakteristične vrijednosti koje pripadaju projektu ili zgradi (primjerice materijal, kvaliteta materijala, dimenzije, dopuštenja) i dostupna je svim sudionicima projekta. U njemu se bilježe sve inovacije, promjene i daljnji razvoj. To se postiže s jedne strane grafičkim stvaranjem komponenti, a s druge strane održavanjem informacija u obliku svojstava i atributa.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit i odaberite na koji način želite da Vam se povratno javimo

Povratni poziv

Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem poziva
Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem emaila

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta