O nama

Pipelife je vodeći međunarodni proizvođač održivih rješenja za cjevovode koji povezuje ljude i zajednice s vodom, električnom energijom i telekomunikacijskom mrežom. Naša je svrha pružiti potrebna sredstva za infrastrukturu kako bismo stvorili sigurniji, zdraviji i bezbrižniji život sadašnjih i budućih generacija. Bilo da su iza zidova, u podovima ili podzemlju, naša rješenja mogu biti skrivena, ali su uvijek dio našeg života.

Ljudi su puno snažniji zajedno i mi nismo izuzetak tome. Naši zaposlenici, partneri i klijenti dio su obitelji Pipelife te zajedno možemo oblikovati uključivu i održivu budućnost. Naša usluga ide puno dalje od našeg kataloga proizvoda. Bez obzira radite li s Pipelife koordinatorom, projektantom ili savjetnikom, naši su stručnjaci uvijek na raspolaganju kako bi najbolje podržali vaše potrebe i stvorili najprihvatljivija rješenja za vaše projekte i poslovanje.


Radimo na osobnom razvoju

Inovacija

Kao vodeći dobavljač cjevovodnih sustava, kontinuirano poboljšavamo svoje proizvode i sistemska rješenja. Neke od ključnih točaka na kojima smo usredotočeni su novi načini manipulacije i upotrebe materijala, upotreba suvremenih materijala i proizvodnih procesa, upotreba sirovina na način koji štedi resurse i ponovna upotreba naših proizvoda nakon što posluže svojoj početnoj svrsi.

Blizina

Potražnja za građevinskim projektima raste, dok njihovo projektiranje i izvođenje postaje sve složenije. Zbog toga svoj pristup prilagođavamo potrebama svakog kupca, investitora i donositelja odluka u procesu. Nudimo im temeljite savjete i opsežne usluge te pratimo projekte od početka pa do kraja.

Digitalizacija

Pipelife je začetnik u oblikovanju digitalne revolucije u industriji građevinskih materijala. Na taj način stvaramo veću vrijednost za naše kupce i partnere u cijelom opskrbnom lancu. Neki primjeri toga uključuju ugrađivanje digitalnih mreža u projekte zgrada ili korištenje vrhunske tehnologije u proizvodnom procesu, poput 3D ispisa.

Pipelife: vaš #održivi partner

Zajedno postavljamo temelje infrastrukture, životnu sredinu naše zajednice. Čvrsto vjerujemo da je naša odgovornost pri tome zaštititi i poboljšati gospodarski, ekološki i socijalni sustav, za sadašnje i buduće generacije.

Naš fokus je na pružanju sigurnih i ekoloških rješenja koja se proizvode s najmanje moguće utjecaja na okoliš i ljude, istovremeno održavajući zdravim i sigurnim naše stanovništvo i zajednicu.

Image picture

Pipelife: orijentirani prema #budućnosti

Mi ne sjedimo i ne čekamo budućnost. Klimatske promjene, zagađenje, urbanizacija, sve se mijenja brže nego ikada, društvo temeljeno na informacijama, nove tehnologije itd. Ovo su neke od najčešćih riječi našeg vremena. Mi to doživljavamo kao poziv na akciju za preuzimanje budućnosti u svoje ruke.

Inovativnim rješenjima i digitalnim napretkom u mogućnosti smo predvidjeti buduće potrebe i pružiti potrebnu fleksibilnost koja nam omogućava brzo prilagođavanje nepredvidljivom. Mislimo unaprijed za vas.

Image picture

Pipelife: uvijek za #suradnju

Svatko od nas je jedinstven i različit te ima svoj skup prednosti . Objedinjujući svoje znanje, vještine, iskustvo i kreativnost, zajedno smo u mogućnosti postići puno više nego što bismo ikada mogli sami.

Svi želimo zdravije okruženje, poboljšati životni komfor i sačuvati dobrobit sadašnjih i budućih generacija. Surađujmo zajedno i razvijajmo svoje vještine, pretvarajući svrhu u izvedbu, a ciljeve u dostignuća.

Pipelife Partnership

Pipelife: uvijek #blizu vas

S lokacijama u 27 zemalja imate pristup grupi globalnih stručnjaka koji su spremni udovoljiti vašim lokalnim potrebama. 

Naša prisutnost u Hrvatskoj ne znači samo prisustvo prodajnog predstavnika. Bez obzira gdje se nalazite, naši stručni timovi na raspolaganju su vam za pružanje smjernica tijekom vaših projekata, od početka projektiranja, pa sve do ugradnje i tehničke podrške.

Kombinirajući naše globalne analize s osnovnim uvidima iz naše mreže profesionalaca, vaše projekte opremamo nacionalnim, kao i međunarodnim standardima kvalitete i prilagođenim rješenjima koja odgovaraju vašim zahtjevima tržišta.

Pipelife Locations Map

Vaša #karijera u Pipelife-u

Svaki od 40 zaposlenika, koji rade na 6 lokacija ima svoj vlastiti individualni set vještina, znanja i iskustva i jedinstven pristup. Pa ipak, postoji zajednička svrha koja nas sve povezuje: zaštititi i poboljšati životni standard trenutnih i budućih generacija.

Vjerujemo da je tvrtka dobra samo koliko i njezini ljudi. Stoga nam je prioritet osiguravanje pravednih, sigurnih radnih uvjeta, vrijednih poštovanja, s pravim poticajima za rast i napredak. Naši zaposlenici oblikuju i razvijaju naš pouzdani brend širom svijeta.

People

Činjenice i brojke o Pipelifeu

Pipelife je osnovan 1989. godine, kao zajedničko ulaganje Solvaya (Belgija) i Wienerbergera (Austrija). Od 2012. godine Pipelife je u potpunom vlasništvu Wienerbergera sa sjedištem u Beču u Austriji. 

U Hrvatskoj Pipelife se nalazi od 1997. godine kada je osnovano sjedište u Karlovcu, a 2010. se seli u Kerestinec.

Aktivno smo prisutni u 27 zemalja s preko 2.700 zaposlenih. Od 2019. instalirano je 740 000 km naših cijevi. To je više od 18 puta širom svijeta!

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Maloprodajna internet trgovina

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta