Pipelife Heating Closed Full
Pipelife Heating Open

Učinite mjesto za život i rad sigurnijim i ugodnijim uz manje napora.

Pipelife - Always part of your life

Cjevovodni sustavi i rješenja za sigurnije i ugodnije objekte

U zgradama se nalazi složena mreža uglavnom skrivenih, ali vitalnih cjevovodnih sustava koji služe našim potrebama te pružaju ugodno, higijensko i sigurno okruženje za rad i život.

Kao vodeći međunarodni stručnjaci za cijevi, naša stalna misija u Pipelifeu je pružiti vam pouzdana i trajna sistemska rješenja koja omogućavaju zdravije i održivije uvjete za sadašnjost i budućnost.

Otkrijte naše opsežno znanje i pogledajte naše vodeće cjevovodne sustave za sve primjene povezane s vodom i energijom, u i oko domova, ureda i industrijskih postrojenja.

Visokogradnja

Proizvodi

Desetljećima proizvodimo vodeća cjevovodna rješenja za ugradnju kvalitetnih i izdržljivih instalacija za vodovodne, električne, sanitarne i higijenske primjene unutar i oko zgrada.

Potable Water

Distribucija tople i hladne vode

Čvrsti, sigurni i jednostavni za ugradnju - odaberite između sustava koji su napravljeni da štite jedan od naših najdragocjenijih resursa: pitku vodu.

Hot Cold

Grijanje & hlađenje

Kompletni sustavi za grijanje i hlađenje: od vrhunskih priključaka za radijatore, preko plošnog grijanja i hlađenja, do alternativnih energetskih rješenja.

Soil Waste

Kućna odvodnja otpadnih voda

Širok raspon klasičnih, tankih i zvučno izoliranih sustava koji su izdržljivi i elastični kako bi se osiguralo sigurno i tiho ispuštanje otpadnih voda.

Stormwater

Odvodnja oborinske vode

Cjelovita, modularna sistemska rješenja za zaštitu objekata i prostorija, za skupljanje i ponovnu upotrebu ili za kontroliranu infiltraciju u tlo.

Building Ventilation

Sustav za ventilaciju

Omogućite optimalno prozračivanje s kontroliranim rješenjima za ventilaciju zraka: kompletni sustavi koji su u potpunosti prilagodljivi za stare i nove objekte.

Rješenja u visokogradnji

Stručna podrška pri svakom koraku

Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu
Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu kvalitetu, uslugu i znanje

Kao međunarodni građevinski stručnjaci, zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu uslugu, kvalitetno i detaljno znanje za pouzdana i uspješna cjevovodna rješenja. Uvijek su na raspolaganju lokalni stručnjaci za vaše građevinske projekte, uz mogućnost analize projekata iz globalne perspektive. Zajedno s našim kupcima i partnerima gradimo inovativna rješenja za sigurnu i održivu budućnost.

Pipelife Locations Map

Kontakt

Imate li pitanja o Pipelife proizvodu? Kontaktirajte nas i ubrzo ćemo vam se povratno javiti!

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu info@pipelife.hr ili telefonom na +385 1 3377 340. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.hr.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!