Choose your region
Kontakt
KONTAKTIRAJTE NAS
Obavezna polja su označena sa *.
KONTAKT | HRVATSKA
Menu

O nama

Tvrtka Pipelife – HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. je u 100%-tnom vlasništvu europskog konzorcija PIPELIFE International sa sjedištem na adresi Wienerbergstraße 11
1100 Vienna, Austrija.
 
Tvrtka Pipelife - HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. osnovana je 29. rujna 1997. godine u Karlovcu, a prodajno distributivni centri otvoreni su u Splitu i Puli. Sjedište je preseljeno u Kerestinec 2010..

Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kabelskoj zaštiti.

Kao jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u Europi, tvrtka PIPELIFE je svoje prve plinovodne sustave ugradila u hrvatskoj u području Varaždinske županije još davne 1975 godine. Tada još u PVC – materijalu, da bi kasnije PE-HD, kao prikladniji materijal, nastavio prodor u toj primjeni. Tvrtka je tada postojala pod imenom SALEN-gas, a od 1988 kao PIPELIFE, čije ime je sinonim za vrhunsku kvalitetu, široki asortiman, brzu isporuku i međunarodni know-how.
Od svih tvrtki, prisutnih u Hrvatskoj i bivšoj državi, mi smo jedini koji možemo reći da su naši cjevovodi, koji su postavljeni u zemlji već 50 godina, u potpunoj funkciji.

Budući da smo kao tvrtka poznati po ponudi kompletnog sustava, naše kupce osim cijevima opskrbljujemo i cjevovodnom opremom , što uključuje i nabavu svih potrebnih elemenata cjevovoda, koji nisu vlastiti proizvod.

Radi toga smo usko povezani sa tvrtkom Georg Fischer sa kojom surađujemo i na razvoju zajedničkih novih programa. Ostali dobavljači koje navodimo u našim katalozima i čije proizvode nudimo su Hawle, Rommold, Schuck, Simona, Agru, Krammer i drugi.

Naša tvrtka u najvećoj mjeri zadovoljava potrebe u prvom redu građevinskih tvrtki, komunalnih poduzeća, gradskih plinara, gradskih vodovoda, veletrgovaca i dr.