Infiltracija oborinske vode

UČINKOVITO DOPUNITE PODZEMNE VODE

Uzmite infiltraciju vode u svoje ruke s našim pouzdanim i trajnim rješenjima za infiltraciju. Pružajući učinkovitu kontrolu nad potencijalnim izlijevanjem vodenih površina i poplavama , naši infiltracijski sustavi osiguravaju sigurno skladištenje i postupno ispuštanje viška vode natrag u tlo.

Radi lakše instalacije naši se sustavi mogu ukomponirati u uređenje mjesta, ugraditi uz ceste i ispod kolnih prilaza te mogu pomoći rasterećenju komunalnih kanalizacijskih sustava. Također uvelike doprinose obnavljanju vodonosnika, kontroliraju poniranje razine podzemne vode i poboljšavaju prirodnu sposobnost tla da odvodi vodu.
 
Naša rješenja za infiltraciju oborinske vode dio su našeg sustava upravljanja oborinskim vodama Raineo® koji sakuplja i prenosi kišnicu kroz linijsku drenažu, slivnike, okna, cijevi i razdjelnike prema podzemnom sustavu za pročišćavanje oborinskih voda i konačno u Stormbox. Odatle se prikupljena voda skladišti i kontrolirano ponovno integrira u tlo.
 

KADA JE INFILTRACIJA OBORINSKIH VODA NUŽNA?

Tamo gdje tlo ne može apsorbirati svu oborinsku vodu odjednom, posebno u urbanim područjima, nužni su sustavi za infiltraciju oborinskih voda kako bi se spriječile poplave i zaštitile ceste, kuće i druga infrastruktura. Raineo Stormbox sustavi omogućuju polaganu i kontroliranu infiltraciju kako bi se tlo moglo nositi s tim postupkom. To pomaže napuniti vodonosne slojeve, kontrolirati poniranje razine podzemne vode i poboljšati prirodnu sposobnost tla da odvodi vodu, što je vrlo povoljno u sušnim regijama s malo kiše.

PRO 1000 manhole and Stormbox system with geotextile

Poplava postaje izbor

Pipelife je rano shvatio da naša promjenjiva klima zahtijeva novi pristup upravljanju oborinskim vodama. Raineo® sustav sprječava poplave i onečišćenja, a kombinira sustave odvodnje s rješenjima za čišćenje i skladištenje.

Raineo® omogućuje ponovnu upotrebu - Pipelife se obvezao na održivost i integrirao je ovaj aspekt u svaki korak proizvodnje. To uključuje dugi radni vijek, koji Pipelife osigurava poštivanjem najviših standarda kvalitete, upotrebom nekorištenih sirovina i mogućnošću brze i jednostavne inspekcije.

Stormbox cover

Pipelife Stormbox

Naš Pipelife Stormbox srce je našeg Raineo sustava za upravljanje oborinskim vodama. Sastoje se od laganih, ali čvrstih plastičnih kutija, koji se mogu koristiti za spremanje ili infiltriranje vode. Kao modularni sustav, kutije se lako slažu kako bi se postigle potrebne dimenzije. Ovisno o primjeni, Stormbox je omotan ili folijom za čuvanje vode ili geotekstilom za polagano prodiranje vode u tlo.

Postoje dva tipa Stormbox kutija:

  • Stormbox I: ekonomično rješenje za manje projekte. Kutije se spajaju posebnim spojnim klipovima 
  • Stormbox II: snažnije i složenije rješenje za veće projekte. Kutije imaju veću nosivost, a spajaju se po principu utora i pera
Stormwater Management

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit i odaberite na koji način želite da Vam se povratno javimo

Povratni poziv

Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem poziva
Online upit
Kontaktirat ćemo Vas putem emaila

Podijeli:

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta