Choose your region
Kontakt
KONTAKTIRAJTE NAS
Obavezna polja su označena sa *.
KONTAKT | HRVATSKA
Menu

Načela & Vrijednosti

Sedam ključnih načela formiraju Pipelifeove korporacijske vrijednosti.
Globalno smo predani tome da treba:

Najprije uložiti u kvalitetu ljudi

Znamo da su naši djelatnici Pipelifeova najvrjednija imovina i čine razliku. Na svakom nivou naše organizacije želimo da naši djelatnici postanu najbolji u klasi. Zbog toga da bismo konstantno povećavali kvalitetu predani smo tome da investiramo u školovanje i razvoj naših djelatnika.

Za kupca učiniti sve što je u našoj moći

Naš fokus je prema van – prema kupcima. Zbog toga što imamo vrlo dobru suradnju sa našim kupcima svjesni smo njihovih potreba i prioriteta. Predani smo tome da učinimo sve što je u našoj moći kako bismo zadovoljili sve njihove potrebe.

Usredotočiti se na inovaciju i brzinu

Inovacija i brzina pokretačke su snage naše tvrtke. Omogućuju nam da kreiramo nove proizvode i tehnologije kao i procese. Inovacija je rezultat profesionalne sposobnosti i kreativnosti, koje nam omogućavaju da dostavljamo izvanredne rezultate našim kupcima.

Usredotočiti se na posao i ne ponašati se birokratski

Predani smo pouzdanoj i nebirokratskoj organizaciji kako bismo se usredotočili prvenstveno na naše kupce i djelatnike.

Iz dana u dan poboljšavati svoju izvedbu

Težimo tome da uvijek dosežemo svjetsku klasu svojim rezultatima koji se temelje na ambicioznim ciljevima. Zbog toga težimo tome da konstantno unapređujemo naš rad.

Djelovati iskreno, pošteno i kulturno

Pipelife i njegovi djelatnici predani su tome da postupaju u potpunom skladu sa internacionalnim i nacionalnim zakonima kao i sa unutarnjim pravilima. Slijedimo društveno, ekonomski te u odnosu na prirodnu okolinu politiku savjesnog građanskog društva.

Raditi marljivo i usmjereno ka rezultatima ali raditi s veseljem

Trudimo se da osiguramo za naše djelatnike stimulativnu i izazovnu radnu okolinu, gdje također mogu raditi s veseljem dok od njih očekujemo visok stupanj izvedbe, orijentiran ka rezultatima.

children