Naše posljednje inovacije

Automatizirana tehnologija 3D ispisa

Podzemna infrastruktura za oborinsku i otpadnu vodu dobiva značajnu nadogradnju zahvaljujući Pipelifeovoj jedinstvenoj primjeni visoko precizne proizvodnje. Ono što je do sada služilo samo za proizvodnju pojedinačnih umjetničkih predmeta ili prototipova, prvi se put u povijesti primjenjuje u masovnoj proizvodnji. Kao globalni inovatori, koristimo tehnologiju automatskog 3D tiska za proizvodnju potpuno prilagođenih okna od polipropilena (PP) kao dio naših sustava za oborinske i otpadne vode.

Preciznost u niskogradnji odvedena je korak dalje, s ranije oštrim kutovima i visinama unutar profila okna koji su dovedeni do savršenstva te različitim promjerima ulaza i izlaza cijevi koji se mogu kombinirati jednim klikom na gumb. Uz gotovo beskonačnih broj mogućnosti prilagodbe (R&D je izračunao 400 kvadriliona opcija), nezavisni ispitni laboratorij Deltares potvrđuje prekoračenje performansi proizvoda u odnosu na klasično proizvedene proizvode. Računalni proračuni unaprijed dizajniraju baze okna s ​​optimalnim svojstvima protoka, dok preciznost 3D ispisa omogućuje implementaciju 1:1 s glatkom unutrašnjošću bez vara. Stoga se može očekivati ​​manje održavanja kao i poboljšana usluga cjelovitog sustava oborinskih ili otpadnih voda.

3D printer
3D printer
3D printer
3D printer
3D printer

Smart Probing

Pipelife nizozemski inovacijski partner MMID došao je do faze testiranja kako bi instalirao i testirao jednu od najnovijih inovacija u sektoru pitke vode: modularno i uistinu pametno rješenje za ispitivanje vode.

Raineo: Pametno rješenje za upravljanje oborinskim vodama

Raineo je pametno i modularno rješenje za upravljanje oborinskim vodama. Skupljanjem, čišćenjem, skladištenjem, ispuštanjem i ponovnom upotrebom oborinskih voda može se upravljati jednim sustavom. Od sada poplava postaje fikcija!

Raineo_Video

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta