Prijavljivanje nepravilnosti

Naše načelo

Stručnost, strast, integritet i poštovanje, orijentacija prema klijentima, poduzetnički duh, kvaliteta i odgovornost: ove vrijednosti predstavljaju osnovu našeg djelovanja kao tvrtke i našu svakodnevicu. Kao čvrsto ukorijenjene komponente naše korporativne kulture odražavaju se u brojnim pravilima, propisima i politici Wienerberger grupe. Njihova poruka je u potpunosti jasna: bilo koji oblik nezakonitog i neetičnog ponašanja kao i kršenje sukladnosti sa zahtjevima neće se tolerirati!

U svijetu Wienerbergera svi mi – zaposlenici, kupci, dobavljači i poslovni partneri – imamo ambiciju živjeti po najvišim standardima integriteta, poslovne etike i održivosti osiguravajući ispravno ponašanje unutar cijele Grupe.

Prijavljivanje nepravilnosti: kad nešto nije sasvim u redu

Promicanje korporativne kulture koja odražava naše principe naša je odgovornost. To uključuje obvezu osiguranja provedbe i poštivanja politike i procesa unutar Wienerbergera od strane odgovornih osoba. Unutarnja i vanjska revizija provode se zbog provjere učinkovitosti svih pravila i propisa i uvođenja daljnjih poboljšanja.

Postoji li razlog za sumnju da se naši standardi ponašanja krše ili zanemaruju, ne ustručavajte se o tome progovoriti! Wienerberger ohrabruje sve svoje zaposlenike, dobavljače i partnere u prijavljivanju potencijalnih nepravilnosti kao i kršenja ili povreda naših pravila ponašanja!

SeeHearSpeakUp

SeeHearSpeakUp je vanjski i neovisan servis za prijavljivanje nepravilnosti uspostavljen kako bi zaposlenici, kupci, dobavljači i poslovni partneri mogli izraziti svoju zabrinutost na povjerljiv i anoniman način. SeeHearSpeakUp servis omogućuje nam provjeru bilo kakvog nezakonitog, neetičnog ili neprikladnog ponašanja koje je prijavljeno te obradu i istragu pritužbi zaprimljenih putem Odbora za prijavu nepravilnosti Wienerberger grupe.

Kanali prijavljivanja nepravilnosti: ovako to funkcionira!

Primijetili ste nezakonito, neetično ili neprikladno ponašanje na radnom mjestu?

Molimo prijavite takvo ponašanje na jedan od sljedećih povjerljivih načina:

Telefonom na 0800 988 945

E-mailom na report@seehearspeakup.co.uk

Ili online na sljedećoj adresi www.seehearspeakup.co.uk/wienerberger

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Pipelife poslovnice

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta