Osigurali smo opskrbu vodom na područjima pogođenim potresom

Veljača 02, 2021

Naš tim brzo se mobilizirao kako bi poslao opremu potrebnu za obnovu pitke vode nakon što je područje banovine 29. prosinca uništio potres magnitude 6,4. Potres je pogodio nekoliko područja u cijeloj zemlji, a lokalno stanovništvo i susjedne zemlje brzo su reagirali slanjem pomoći.

Trenutno smo na terenu u najteže pogođenom području i pomažemo gradskim vodovodima da povežu mobilne kućice s izvorima vode. "To je najmanje što smo mogli učiniti", rekao je generalni direktor Pipelife Hrvatska, Petar Ferić.

„Duboko smo pogođeni zbog gubitka života i razaranja u Hrvatskoj. Zaista nam je važno što brže poslati svu podršku koju možemo pružiti onima koji su u potrebi. Prvi prioritet je osigurati da svi oni koji su izgubili svoje domove budu opskrbljeni čistom pitkom vodom i pristupom sustavu za odvođenje otpadnih voda u svom privremenom smještaju. Svjesni smo koliko su sustavi cjevovoda presudni za zdravlje i dobrobit ljudi pa je za nas bilo očito da moramo nešto poduzeti ”, rekao je izvršni direktor Pipelifea, Harald Schwarzmayr.

Delivering donations to earthquake afffected areas in Croatia

PODRŠKA TAMO GDJE JE POTREBNA

Do sada smo osigurali 8.500 cijevi i 800 cijevnih spojnica i spojeva te nastavljamo slati dodatne materijale. Naš tim usko surađuje s lokalnim vlastima kako bi pružio potporu, a tijekom sljedećih nekoliko tjedana prikupljat će donacije hrane, higijenskih potrepština i ostalih potrebnih predmeta u zajedničkoj akciji sa Semmerlock Stein+Design i Wienerberger. Prvu seriju doniranih predmeta već smo isporučili na pogođena područja.

Donacija vodovod Glina

Pipelife je isporučio 8500 cijevi za obnovu pitke vode

Delivering donations to earthquake affected areas in Croatia

Naš tim dostavlja prikupljene donacije

Alati za projektante

Za lakši odabir proizvoda ili izračun dimenzija koje su Vam potrebne odaberite jedan od naših alata.

Centar za preuzimanje

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktualne kataloge, cjenike ili upute za ugradnju.

Niste pronašli ono što tražite?
Sada nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje.

Pipelife internet trgovina

Web trgovina namijenjena našim poslovnim partnerima i suradnicima kako bi na jednostavniji način nastavili zajedničku suradnju!

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za neki naš proizvod,trebate pomoć oko projektirana ili ugradnje, slobodno nas kontaktirajte!

Povratni poziv

Povratni poziv
E-pošta