Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića. Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.Close

Choose your region

Kontakt
KONTAKTIRAJTE NAS
Obavezna polja su označena sa *.
KONTAKT | HRVATSKA
Menu
  • Pipes 1
  • Pipes 3
  • Pipes 2
  • Pipes 4

Pipelife je jedan od vodećih svjetskih dobavljača plastičnih cijevnih sustava, trenutno prisutan u 26 zemalja.

Novosti

e4 Kuća

e4 Kuća

Zajedno s partnerima, Pipelife sudjeluje u projektu izgradnje e4 kuće. Sve o konceptu kuće saznajte na web stranici projekta http://www.e4kuca.hr/ Za više detalja slobodno nam se obratite. Vaš Pipelife!

Istaknuti proizvod

VACUDRAIN (Katalog)

VACUDRAIN (Katalog)

U konvencionalnim sustavima odvodnje, koji koriste gravitacijsku silu za odvodnju oborinske vode, protok u cijevi ne odvija se po cijelom profilu cijevi, tj. poprečnom presjeku, što je posljedica ulaska zraka u sustav. Podtlačni sustav krovne odvodnje koristi uljevne krovne elemente-slivnike, koji su dizajnirani na način da onemogućuju mjehurićima zraka ulaz u sustav, pri čemu se stvara efekt vakuuma.

Istaknuti proizvod

STORMBOX (Katalog)

STORMBOX (Katalog)

Odvodnja i drenaža oborinskih voda s nepropusnih površina (parkirališta, krovišta, ceste...) postaje sve veći problem u urbanim zonama a postojeći kanalizacijski sustavi ili recipijent (potok, rijeka...) nisu kapacitirani na dodatna opterećenja, te nisu u mogućnosti primiti velike količine vode u kratkom vremenskom intervalu. Za takve situacije Pipelife nudi rješenje - STORMBOX.
Kontakti

Kontakti

Ukoliko imate pitanja ili trebate više informacija o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte. Voljeli bismo Vam pomoći!
Downloads

Downloads

Katalozi, brošure, specifikacije i upute za uporabu. U ovom području možete naći puno informacija o našim proizvodima.