Choose your region
Kontakt
KONTAKTIRAJTE NAS
Obavezna polja su označena sa *.
KONTAKT | HRVATSKA
Menu

Stormbox

Dugotrajno padanje kiše može izazvati razne destrukcije kao što su poplavljanje, klizanje tla i preopterecivanje kanalizacije. Medutim, Pipelife je na tržište plasirao novi proizvod STORMBOX, vrlo jak modularni sustav koji ce zadržati višak vode iz urbaniziranih naselja i gradova i ispustiti ga brzinom koja odgovara prirodnom protjecanju. Primjene su razlicite pa se i proizvod dostavlja u širokom spektru ovisno o pretrebama kupaca.

STORMBOX je proizveden od brizganog polipropilena u dimenziji 1.200 mm (dužina) x 300 mm (visina) x 600 mm (širina). Proizveden je u rešetkastoj strukturi sa temeljnom plocom i spojnicama za brzo sastavljanje tako da se može ugraditi ispod prometnica. Ima kapacitet od 206 l upotrebljivog volumena.

STORMBOX korisnicima omogucava izvršavanje nadzora jer pruža mnogo opcija za jednostavno pregledavanje putem kamera, bez obzira na to kako su STORMBOX kutije posložene.

STORMBOX se može upotrebljavati u kucama, zgradama, stambenim podrucjima tj. svuda gdje je potrebna prevencija od poplava i/ili vodena infiltracija. Pipelife nudi i asortiman PVC cijevi i fitinga koji osigurava da slivna voda može postepeno proteci do drenažnog sustava. Kada je STORMBOX ovijen nepropusnom polietilenskom folijom pretvara se u idealan spremnik za kumuliranje vode. Cak se može koristiti i pri kultiviranju i zalijevanju agrokultura.

Glavne prednosti STORMBOX-a:
  • Brzo i jednostavno slaganje
  • Mala težina – lako rukovanje
  • Potrebno minimalno održavanje, lako cišcenje
  • Nadzor putem kamera

Ispravno konstruiran i održavan uredaj za slivnu vodu zajedno s uljnim separatorom može preusmjeriti taloge i zagadivace. STORMBOX omogucava da se na efektivan i ekonomican nacin rješe ti problemi.

Za više informacija obratite se na: pipelife@ka.t-com.hr